Rólunk

A kisallatcukorbetegseg.hu-ról

A kisallatcukorbetegseg.hu-ot azért hoztuk létre, hogy segítséget és támogatást nyújtsunk a cukorbeteg kutyák és macskák tulajdonosainak.

A kisallatcukorbetegseg.hu-on információkat talál kutyák és macskák cukorbetegségével és az inzulin-kezelésre szoruló kutyák és macskák ellátásával kapcsolatban.

Az átfogó egészségügyi megoldások megbízható forrása

Az MSD, a Merck Sharp & Dohme globális állategészségügyi üzletága.

Az MSD Animal Health állatorvosok, gazdák, állattartók és kormányzati ügyfelek számára kínálja állatgyógyászati termékek, vakcinák illetve egészségügyi megoldások és szolgáltatások széles skáláját. Az MSD Animal Health elkötelezett az állatok jó egészségének, jólétének és teljesítőképességének megőrzése és javítása mellett.

Az MSD Animal Health az üzleti életben arra törekszik, hogy a lehető legjobban megfeleljen korunk igen magas elvárásainak. Stratégiai célunk a tartós fejlődés megvalósítása olyan integrált megoldások révén, amelyben szerepet kapnak ügyfeleink egyre növekvő igényeinek is megfelelő innovatív állategészségügyi termékeink és szolgáltatásaink.

Az MSD Animal Health munkatársai egy új kultúrát képviselnek, mindannyiunkban közös a szenvedély, amellyel az ügyfelek igényeinek kívánunk megfelelni. Célunk olyan megbízható, kiemelt partnerré válni, akik erős tudományos hátterünknek köszönhetően minden támogatást megadunk ügyfeleinknek üzletük fejlesztéséhez a változó piaci igényeknek megfelelően. A cég elkötelezett törekvése, hogy a világ legjobb állategészségügyi divízióját hozza létre.

Az MSD Animal Health portfoliójában a legmagasabb teljesítményű termékek és szolgáltatások mellett a leghatékonyabb ügyfél-központú szolgáltatást is kínálja. Ennek megvalósulásához hozzájárul az erős tudományos háttér, a cég kutatás és fejlesztés iránti elkötelezettsége, ügyfél központú szervezeti felépítése és elkötelezett munkatársai, illetve a kiváló minőségű előállítási folyamatok mellett az elosztásilánc-menedzsment modern megközelítése is.

Az MSD Animal Health az ügyfelek, a szabályozó hatóságok és a kormányzatok elvárásainak megfelelően fogja felhasználni erőforrásait. Az üzleti életben mindig a legmagasabb minőségi és szakmai színvonalnak megfelelően, tisztességesen fog eljárni.

[kérjük töltsék ki az alábbi adatokat] [A cég hivatalos neve a cég címe weboldal címe]


Ha bármilyen kérdés merülne fel kedvencük cukorbetegségével vagy annak kezelésével kapcsolatban, forduljanak kezelő állatorvosukhoz!